Menu Sluiten

Diensten Epdm-bedekking

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Kwaliteit en een vriendelijke service onder één dak

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers in onze winkel. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent. Wij zijn zowel een klein- als groothandel die gespecialiseerd is in de verkoop van dakmaterialen. Voor alles wat met het leggen of herstellen van daken of plaatsen van gevelbekleding te maken heeft, moet u bij Dakdepot in Merksem zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij hoe dan ook voor een droomdak boven uw hoofd!

Onze producten

Of u nu een doe-het-zelver of een echte vakman bent, wij staan u graag bij met onze kennis en kunde. Zoekt u een bepaald materiaal of product voor uw dak? Spreek ons dan zeker aan, onze medewerkers helpen u met veel plezier en enthousiasme verder. Bovendien zorgen wij voor onze klanten steeds voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en verrassen wij graag met allerlei aanbiedingen en promoties. Uw investering echt rendabel maken, een dak dat volledig aan uw verwachtingen voldoet en tevreden klanten… Dat zijn onze prioriteiten!

Waarom Dakdepot?

  • Zeer aantrekkelijke prijzen
  • Vriendelijk en behulpzaam
  • 750 m2 aan professioneel dakmateriaal
  • Kwaliteitsvol dakmateriaal
  • Voor professionele dakdekkers
  • Voor enthousiaste doe-het-zelvers

Contacteer ons

50743735074373

More info

tags: Dakbedekkingsmaterialen – Dakisolatie – Epdm Bedekking – Epdm-bedekking Belgie – Epdm-bedekking Op Maat – 

Wenst u meer info over diensten epdm bedekking kijk dan vlug op https://www.dakdepot.be


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Diensten epdm-bedekking

NO AI

overslaan en naar de inhoud gaan home contact facebook pinterest main navigation diensten nieuwbouw renovatie zinkwerken platte daken ontmossen van daken gootbekleding dakisolatie gevelbekleding timmerwerken velux het bedrijf over ons team troeven vacatures galerij contact totaalaanbod in dakwerken van constructie en isolatie tot zinkwerken en dakbedekking en gevelbekleding u bent hier home diensten dampd dakwerken staat van a tot z in voor de gewenste dakafwerking. In diverse teams per specialisatie algemene dakwerken platte daken en zinkwerken wordt elke opdracht met de grootste zorg uitgevoerd. Nieuwbouw vlekkeloze afwerking van uw dak meer info renovatie wij staan in voor tal van renovaties van kleine herstelling bij stormschade het plaatsen van een extra raam of isolatie tot hernieuwing van de kap en volledige bedekking. meer info zinkwerken zowel in nieuwbouw als bij renovatie zorgen we voor een perfecte uitvoering van de zinkwerken. meer info platte daken voor platte daken werken we met d.

onze diensten totaalrenovatie kroonlijsten gevelbekleding platte daken pannen leien over ons onze aanpak realisaties vacatures contact platte daken zowel herstelling als plaatsing voor de herstelling of plaatsing van platte daken bent u bij antwerpse dakwerken aan het juiste adres.antwerpse dakwerken kiest bij platte daken voor volgende standaard opbouw dampscherm een absolute must bij platte daken diensten epdm-bedekking specialisten Een professioneel geplaatst dampscherm vermijdt dat dakisolatie vochtig wordt. Isolatie we kiezen steeds voor isolatie van minimum mm dik tweelaagse dakbedekking platte daken werken we af met bitumen dit materiaal heeft een levensduur van minstens jaar of epdm een levensduur van minstens jaar bij een renovatie of herstelling van uw dak denken we samen we met u na over de gepaste oplossing op maat. Is uw huidige dakbedekking nog in goede staat maar onvoldoende gesoleerd dan behouden we de bestaande bedekking als dampscherm. Antwerpse dakwerken plaatst ook koepels vl.

Gegevens over Diensten epdm-bedekking

menu dakwerken roofit diensten plat dak isoleren plat dak renoveren onderhoud en herstelling vernieuwing dak goten en afkasting kostprijs blog referenties contact gratis offerte contact opnemen dakwerken gt vernieuwing van daken goten en afkasting vernieuwen van uw dakgoten en dakranden door dakwerken roofit is het tijd om uw plat dak te vernieuwen dakwerken roofit heeft ervaren en goed opgeleide dakdekkers in dienst en kan u daarom vakkundig van dienst zijn met dakwerken te antwerpen en omgeving Selectie over diensten epdm-bedekking U kan rekenen op een professionele werkwijze een nette afwerking een vriendelijke en betrokken service en scherpe tarieven. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Graag helpen we u verder om uw goten en dakranden te renoveren. We werken met verschillende soorten materialen epdm of roofing trespa of pvs bij ons kan het allemaal. Wij vernieuwen niet enkel platte daken goten en.